Der var engang v/Bente Lavsen
Septembervej 19, 
2860 Søborg

tlf. 23 11 52 43
e-mail dervarengang@os.dk
CVR.nr. 26060303

INFO:
Ingen personlige oplysninger der registreres på Der Var Engang, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for Der Var Engang.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Der Var Engang.

Betaling
DER VAR ENGANG bruger PayPal kontooverførsels netbank og (Mobile Pay efter aftale)
som betalingsløsning.

Levering
Der Var Engang sørger for levering med DAO (med mindre andet er aftalt) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at DAO overholder 2-4 dage levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos DAO, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato Der Var Engang kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos DAO. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Der Var Engang naturligvis en ny leverance uden beregning.

Reklamationsret 
Der Var Engang yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Der Var Engang indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Der Var Engang returneringsomkostninger i rimeligt omfang.


Reklamation og varereturnering 
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:
DER VAR ENGANG, Bente Lavsen, Septembervej 19, 2860 Søborg
E-mail: dervarengang@os.dk
Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion 
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og DER VAR ENGANG har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. For praktiske detaljer - se punktet ''Reklamation og varereturnering''.